Kaasmakers pakket groot met kaaspers (zonder wrongelsnijder)

Kaasmakers pakket groot met kaaspers (zonder wrongelsnijder)
In deze mini zuivelfabriek zit alles wat u nodig heeft,behalve de koe,want die kon er niet meer in.
Twee kaasvormpjes van 500 gram met volgers.
Twee kleine originele kaasdoekjes op maat voor de bovengenoemde vaatjes.
Een thermometer met verdeling van 0-60 graden. Voor de kaassbereiding, van massief glas met optische schaalen met ongevaarlijke vloeistofvulling.
Een pasteuriseerthermometer van 0-110 graden.Veder als hier boven omschreven.
Een flesje stremsel van hoogwaardige kwaliteit en absoluut zuiver.
Een handleiding voor de bereiding van de diverse soorten kaas,boter,yogurt en enige recepten met wei.
Een yogurtferment.en een kaasferment.

Artikelnummer: 32001

Beschikbaarheid: Op voorraad

Excl. BTW: € 83,94 Incl. BTW: € 91,50

Wij kunnen dit product leveren, maar wij houden dit niet in grote aantallen op voorraad. U kunt het beste eerst even contact met ons opnemen zodat wij de levertijd met u door kunnen spreken.

Informeer bij ons

Snelle verzending!
Lees verder...

Bel ons gerust voor meer informatie over onze producten.

Niet tevreden?
Geld terug.

Details
Details
Kaasmakers pakket groot met kaaspers (zonder wrongelsnijder) In deze mini zuivelfabriek zit alles wat u nodig heeft,behalve de koe,want die kon er niet meer in. Twee kaasvormpjes van 500 gram met volgers. Twee kleine originele kaasdoekjes op maat voor de bovengenoemde vaatjes. Een thermometer met verdeling van 0-60 graden. Voor de kaassbereiding, van massief glas met optische schaalen met ongevaarlijke vloeistofvulling. Een pasteuriseerthermometer van 0-110 graden.Veder als hier boven omschreven. Een flesje stremsel van hoogwaardige kwaliteit en absoluut zuiver. Een handleiding voor de bereiding van de diverse soorten kaas,boter,yogurt en enige recepten met wei. Een yogurtferment.en een kaasferment. Na het stremmen van de melk wordt de wrongel in de vormen gedaan. Voor een harde kaas moet de wrongel worden samengeperst. Je kunt twee vormen kwijt onder de enkele pers en vier kaasvormen onder de dubbele. Je kunt natuurlijk ook persen door een gewicht op de kaasvorm te plaatsen. Maak je regelmatig zelf kaas dan is een pers erg handig. Harde kaas moet ruim vier uur worden geperst. Het eerste half uur met een gewicht van 1,5 maal het gewicht van de kaas zelf en daarna met drie maal het gewicht van de kaas. De kaaspers komt naar u toe als bouwpakket en is eenvoudig in elkaar te zetten.