Kaaspers hout met RVS plaat LACTOFERM

Kaaspers hout met RVS plaat LACTOFERM

Na het stremmen van de melk wordt de wrongel in de vormen gedaan. Voor een harde kaas moet de wrongel worden samengeperst. Je kunt twee vormen kwijt onder de enkele pers en vier kaasvormen onder de dubbele.
Je kunt natuurlijk ook persen door een gewicht op de kaasvorm te plaatsen. Maak je regelmatig zelf kaas dan is een pers erg handig.
Harde kaas moet ruim vier uur worden geperst. Het eerste half uur met een gewicht van 1,5 maal het gewicht van de kaas zelf en daarna met 3 maal het gewicht van de kaas.
Artikelnummer: 32060

Beschikbaarheid: Op voorraad

Excl. BTW: € 48,76 Incl. BTW: € 59,00

Snelle verzending!
Lees verder...

Bel ons gerust voor meer informatie over onze producten.

Niet tevreden?
Geld terug.

Details
Details
Kaaspers hout met RVS plaat LACTOFERM Na het stremmen van de melk wordt de wrongel in de vormen gedaan. Voor een harde kaas moet de wrongel worden samengeperst. Je kunt twee vormen kwijt onder de enkele pers en vier kaasvormen onder de dubbele. Je kunt natuurlijk ook persen door een gewicht op de kaasvorm te plaatsen. Maak je regelmatig zelf kaas dan is een pers erg handig. Harde kaas moet ruim vier uur worden geperst. Het eerste half uur met een gewicht van 1,5 maal het gewicht van de kaas zelf en daarna met 3 maal het gewicht van de kaas.