Alcotec Whisky Turbo

Alcotec Whisky Turbo gist bevat een zeer complexe macro- en micro voeding die samen met de speciaal ontwikkelde Alcotec TT giststam, het enige fermentatiesysteem maakt dat geschikt is om 15% alcohol van een basis met dextrine. Het glucoamylase enzym (GA) wordt toegevoegd voor het omzetten van dextrine in vergistbare suikers. Dit product wordt meestal gebruikt met recepten op basis van melasse, granen, aardappelen enz. Merk op dat de zetmeel omzetting moet hebben plaatsgevonden voordat u de Whisky Turbo gaat gebruiken.

Dit product is geschikt voor 25 liter.
Gebruiksaanwijzing:

Zet 21 liter kraanwater klaar met een temperatuur van 35 graden, voeg vervolgens 6 KG dextrose toe (of 2 KG wheat moutextract met 4.5 KG suiker) roer tot het volledig opgelost is.
Voeg vervolgens de inhoud van het sachet toe en laat 7 dagen vergisten bij een temperatuur van 18 tot 22 graden.
Kan heftig gaan schuimen, gebruik daarom geen waterslot.

Ingrediënten: gist, gistvoeding, enzymen, vitaminen.
Artikelnummer: 18284

Beschikbaarheid: Op voorraad

Excl. BTW: € 2,69 Incl. BTW: € 3,25

Snelle verzending!
Lees verder...

Bel ons gerust voor meer informatie over onze producten.

Niet tevreden?
Geld terug.

Details
Details
Alcotec Whisky Turbo gist bevat een zeer complexe macro- en micro voeding die samen met de speciaal ontwikkelde Alcotec TT giststam, het enige fermentatiesysteem maakt dat geschikt is om 15% alcohol van een basis met dextrine. Het glucoamylase enzym (GA) wordt toegevoegd voor het omzetten van dextrine in vergistbare suikers. Dit product wordt meestal gebruikt met recepten op basis van melasse, granen, aardappelen enz. Merk op dat de zetmeel omzetting moet hebben plaatsgevonden voordat u de Whisky Turbo gaat gebruiken. Dit product is geschikt voor 25 liter. Gebruiksaanwijzing: Zet 21 liter kraanwater klaar met een temperatuur van 35 graden, voeg vervolgens 6 KG dextrose toe (of 2 KG wheat moutextract met 4.5 KG suiker) roer tot het volledig opgelost is. Voeg vervolgens de inhoud van het sachet toe en laat 7 dagen vergisten bij een temperatuur van 18 tot 22 graden. Kan heftig gaan schuimen, gebruik daarom geen waterslot. Ingrediënten: gist, gistvoeding, enzymen, vitaminen.