Alcotec Vodka Turbo

Alcotec Vodka Turbo Gist is gebaseerd op zeer zuivere giststam en bevat de benodige GA (gluco amylase) enzym om de overgebleven dextrine van granen, rijst etc. af te breken.
Als u dit voor pure suiker / water wort wilt gebruiken, zal deze gist even goed werken maar maakt het geen gebruik van het enzym. Deze turbo gist lijkt op Alcotec VodkaStar maar het belangrijkste verschil is dat de Alcotec Wodka Turbo iets sneller werkt en het GA enzym. Voor graan gebaseerde recepten, zult u ook een ander enzym behandeling nodig hebben vóór de gisting zetmeel componenten kan afbreken. Dat kan het beste gebeuren met alfa-amylase enzymen.

Dit product is geschikt voor 25 liter.
Gebruiksaanwijzing:

Zet 21 liter kraanwater klaar met een temperatuur van 35 graden, voeg vervolgens 6 KG dextrose toe (of 2 KG wheat moutextract met 4.5 KG suiker) roer tot het volledig opgelost is.
Voeg vervolgens de inhoud van het sachet toe en laat 7 dagen vergisten bij een temperatuur van 18 tot 22 graden.
Kan heftig gaan schuimen, gebruik daarom geen waterslot.

Ingrediënten: gist, gistvoeding, enzymen, vitaminen.
Artikelnummer: 18283

Beschikbaarheid: Op voorraad

Excl. BTW: € 2,44 Incl. BTW: € 2,95

Snelle verzending!
Lees verder...

Bel ons gerust voor meer informatie over onze producten.

Niet tevreden?
Geld terug.

Details
Details
Alcotec Vodka Turbo Gist is gebaseerd op zeer zuivere giststam en bevat de benodige GA (gluco amylase) enzym om de overgebleven dextrine van granen, rijst etc. af te breken. Als u dit voor pure suiker / water wort wilt gebruiken, zal deze gist even goed werken maar maakt het geen gebruik van het enzym. Deze turbo gist lijkt op Alcotec VodkaStar maar het belangrijkste verschil is dat de Alcotec Wodka Turbo iets sneller werkt en het GA enzym. Voor graan gebaseerde recepten, zult u ook een ander enzym behandeling nodig hebben vóór de gisting zetmeel componenten kan afbreken. Dat kan het beste gebeuren met alfa-amylase enzymen. Dit product is geschikt voor 25 liter. Gebruiksaanwijzing: Zet 21 liter kraanwater klaar met een temperatuur van 35 graden, voeg vervolgens 6 KG dextrose toe (of 2 KG wheat moutextract met 4.5 KG suiker) roer tot het volledig opgelost is. Voeg vervolgens de inhoud van het sachet toe en laat 7 dagen vergisten bij een temperatuur van 18 tot 22 graden. Kan heftig gaan schuimen, gebruik daarom geen waterslot. Ingrediënten: gist, gistvoeding, enzymen, vitaminen.